Komende Mindful met je peuter wordt niet gegeven door één mindful parenting expert, maar twee! Heidi en ik slaan de handen ineen en zullen de training als tandem gaan begeleiden.

Heidi van ’t Hoff is GZ-psycholoog, IMH-specialist in opleiding en Mindful Parenting trainer.
Ze woont met haar man en vier kinderen (16, 12, 7 en 2 jaar) in een oude woonboerderij in Drenthe.

Toen zij orthopedagogiek ging studeren wist ze al dat ze wilde werken met jonge kinderen en hun ouders. Grote bewondering had ze toen al voor de prille relatie tussen ouders en hun baby of peuter. En voor de kracht van het inzetten van vroegtijdige interventies.

Binnen een afdeling medische psychologie werd ze opgeleid tot GZ-psycholoog. Ze deed op verschillende werkplekken ervaring op in het werken met jonge kinderen en hun ouders.

Inmiddels doet ze twee dingen waar ze al jaren van droomt: ze volgt de opleiding IMH-specialist en is haar mijn eigen praktijk aan het opzetten. Binnen haar praktijk wil ze hulp bieden aan (aanstaande) ouders en jonge kinderen. Ze werkt vanuit de IMH visie, waarbij de ouder-kindrelatie centraal staat.

Mindfulness speelt voor haar een belangrijke rol, zowel in haar persoonlijke leven als in haar werk als GZ-psycholoog. Met aandacht leven en opvoeden, mild en liefdevol omgaan met stress en leren om te zijn met wat er is. Dat is wat zij uit wil dragen en door wil geven.

Twee experts

Tijdens de online groepstraining zullen Heidi en ik samen de sessies geven.

Waar ik de lijn in het programma vasthoudt, en me meer op de mindfulnessoefeningen richt, zal Heidi zich richten op de peuters, en de ouders ondersteunen met haar kennis als over de ontwikkeling van peuters, en haar achtergrond als therapeut.

Onze expertise sluit daarbij prachtig op elkaar aan, en we hopen ouders daardoor nog beter te kunnen begeleiden.

We hebben er beiden ontzettend zin in en we hopen je bij de training te verwelkomen!
Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Wil je alvast even proeven aan mindful parenting? Loes geeft vrijdag 12 november gratis online workshops!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.