de trainer

Loes Glandorff is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor de trainigen MBSR, Mindful met je baby en Mindful met je peuter.

Als trainer haalt Loes inspiratie uit haar gezinsleven, maar ook uit haar jarenlange ervaring met meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van retraites heeft haar de rust en mildheid gegeven die ze meeneemt in haar trainerschap.

Loes woont samen met Ierse partner en twee jonge dochters in Bilthoven. Het is een continue dans om de balans te vinden in het gezinsleven. Mindfulness maakt steeds weer ruimte om te genieten van haar dochters, om kalm en liefdevol met stress om te gaan, en bewust het moederschap vorm te geven.

Samenwerking met de UvA:

De trainingen Mindful met je baby en Mindful met je peuter zijn ontwikkeld door IMH-specialist Eva Portharst bij UvA Minds. Loes werkt als trainer mee aan het onderzoek naar de effectiviteit van de trainingn, en heeft daarnaast de Engelstalige meditaties ingesproken.

Ontwikkelaar Eva Portharst over Loes:

“Ik kan Loes van harte aanraden als Mindful met je baby- en Mindful met je peuter-trainer.

Als je als ouder vaak het gevoel hebt geleefd te worden, en ‘meegezogen’ in de waan van de dag, dan kan de training enorm helpen om meer rust te brengen in het gezinsleven, bewuster te genieten van je kinderen, met stressvolle situaties om te gaan, en ruimte voor jezelf te leren maken.

Loes heeft mooie elementen toegevoegd aan de training, die helpend zijn om alle vaardigheden in je leven te kunnen integreren. Als trainer is Loes open, betrokken, accepterend, en brengt ze daarnaast een goede portie humor en vrolijkheid in.”

Ellen over haar ervaringen:

De mindfulnesstraining was een echte eye opener. Loes heeft een zeer prettige manier van lesgeven. In het begin had ik moeite om thuis te oefenen, maar naarmate de training vorderde kon ik steeds milder zijn voor mezelf en juist daardoor ging ik als vanzelf meer oefenen. Loes weet dit als geen ander over te brengen, met veel rust en geduld en een hele prettige stem.”