GRATIS TASTER
mindful parenting

Mini programma voor ouders met kinderen van 0-9 jaar

in één maand

+ minder stress
+ meer zelfcontrole
+ grip op de opvoeding
+ diepere verbinding
+ en rust in huis

Ervaar de impact van meditatie, compassie en mindful parenting in dit unieke programma!

Ouderschap kan bikkelen zijn. Uitputting, korte lontjes en vluchten in je telefoon: het lijkt bijna onvermijdelijk...

Maar is overleven echt onvermijdelijk?
Nee. Ik geloof dat jij in een maand tijd uit de overlevingsstand kan komen. En je hoeft er niet eens hard voor te werken.

Jij kunt steeds beter gaan zien wat jij en je kind nodig hebben. Door structureel een beetje tijd te nemen voor jezelf en je ouderschap, kun je zomaar je hele gezin in een opwaartse spiraal brengen.

Bij Mindful Family kun je dit leren met bewezen systemen voor stressreductie en mindful ouderschap. Tijdens de gratis taster leer je hiervan de basis.

Dit kan er al gebeuren in september...

Ontspannen, stabiel en vol vertrouwen.
Het kan wél – en jij kan het ook!

Met meest relaxte en complete membership voor ouders en ouderschap

Het Mindful family programma kun je zien als een toolkit voor zelfzorg en opvoeding.
Met als centraal thema: moedig en liefdevol in de ogen kijken hoe het hier-en-nu is.
Om vervolgens de regie te nemen over je bewustzijn en effectief uitdagingen aan te gaan.

In andere woorden: het gaat hier om sensitief en stevig ouderschap. Zowel voor je kind als jezelf. En dat is extra belangrijk als standaard advies niet werkt. Bijvoorbeeld als je kind niet binnen de lijntjes kleurt, of je zelf extra kwetsbaar bent.

Je leert dit aan de hand van het 3B framework: Bewustzijn, Binding en Balans. Dat betekent dat je bij Mindful Family niet alleen op een kussen zit om je bewustzijn te vergroten, maar dat je actief werkt aan de verbinding met jezelf en je kind, en concrete stappen onderneemt om balans te brengen in je gezin.

Tijdens de taster maak je kennis met de 3 B’s, en leg je samen met andere ouders de basis voor mindful ouderschap.

Nieuwsgierig over het programma? Klik hieronder en kijk even rond bij het membership.

OF TEST heel september gratis Mindful Family!

Dit krijg je allemaal tijdens de TASTER

 

Dit is Mindful Family niet:

  • Geen feelgood programma waarbij je van zenmomentje naar zenmomentje zweeft. Nee, we leren hier allemaal om ons te ontspannen bij de realiteit van alledag. Hoe je je vandaag ook voelt, wat je kind ook nodig heeft, en wat je kinderen ook uithalen. Door te accepteren hoe het nu op dit moment gaat, kun je juist tijdens donkere momenten jezelf bijstaan met compassie en mindfulness. En het blijft een wonder: daaruit groeit bijna altijd een lichter gemoed en ruimte voor verandering.

  • Geen opvoedcursus waarbij je leert hoe het moet. Geen kind is hetzelfde en ouders zijn geen machines. We kijken voorbij het gedrag naar de behoeftes van alle gezinsleden. In het programma vind je ouders die de moed hebben om hun eigen weg te vinden. Al was het maar omdat hun kind buiten de lijntjes kleurt, of ze zelf te kampen hebben met een grote sensitiviteit, een enorme bijennest in hun hoofd of een onuitroeibaar kort lontje. Vooral als je als ouder al heel bewust bent, kan mindful parenting je helpen om uit dat hoofd te komen en in verbinding te komen met wat er voor jou toe doet.

  • Geen quickfix waardoor je hele gezin blakend van gezondheid en geluk de wangen van de buren laat gloeien van jaloezie. Nee, je hebt geen controle over alles wat je kind doet. En het ouderschap vraagt je regelmatig om diep in jezelf te reiken naar geduld, kracht en wijsheid. Dat vergt moed, bewustzijn en acceptatie. Deze dingen kun je leren, maar dat vraagt oefening en tijd. Een maand is lang genoeg om al wat effect te merken.

En gelukkig maar dat Mindful Family geen quick fix is: want jij weet als geen ander dat het leven niet zo simpel is. Er wordt zoveel van ons gevraagd en er is maar zo weinig ruimte in de meeste gezinnen. En als er dan ook nog neurodiversiteit speelt in je gezin, of er gezondheidsproblemen zijn… dan is het alle zeilen bij zetten. En juist dan ben je van harte welkom bij Mindful Family! Wij begrijpen dat je maatwerk nodig hebt, en een integrale aanpak.

Voor wie is Mindful Family?

Hoe weet je of het Mindful Family-programma voor jou is?
Het antwoord is heel simpel.

Voel je dat er meer in je zit?

Wil je meer rust, meer tijd, meer verbinding, meer levensgeluk en meer regie over je levendan is dit programma helemaal voor jou.
Vooral als je kinderen hebt in de leeftijd van 0-9 jaar.

Ouders zoals jij over onze programma's

Lees hier de ervaringen van andere tevreden ouders die een mindful parenting programma bij ons hebben gevolgd.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Gun jezelf een training, geef jezelf een kadootje. Als iemand twijfelt? Laat ze mij maar bellen!"
Iris
Moeder van Maan (2) en Zonne (5)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik herken nu patronen in mijn eigen automatische reacties en dat helpt me om er bewust mee om te gaan. Ik neem vaker de tijd om mijn kind rustig te observeren en dat geeft me rust en ruimte."
Marie-Eve
Moeder van Jean (3) en Lex (8)
⭐⭐⭐⭐⭐
“Ik raad het elke ouder aan. Ik was er zelf over verbaasd. Ik was eerst sceptisch, het leven is druk. Als je gelukkig wilt zijn en je goed wil voelen als ouder, is het nodig om mindful van jezelf te zijn, en verbonden te blijven met je partner. Daarom willen we beiden blijven oefenen.”
Claudio
Vader van Fien (8 maanden) en Noor (2 jaar)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik heb letterlijk een stapje terug genomen. Door lang 200% te geven als mama en partner, collega en vriendin rende ik te hard vooruit en daar werd ik geen leuker mens van.

Ik merk nu dat ik door alle oefeningen wat zachter ben geworden. Acceptatie is een belangrijke eerste stap geweest"
Floor
Moeder van Leo (2)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Loes, ik zou zeker een training bij jou aanbevelen! Je straalt rust uit en oordeelt niet, denkt mee. Samen met de co-trainer en de andere deelnemers wordt het zo echt een warm bad. Onderwerpen zijn soms moeilijk en persoonlijk maar nooit op een vervelende manier confronterend. Je geeft ruimte voor ieders verhaal en gevoel. Dat doe je heel fijn.

In de training vond ik de opbouw van de meditaties prettig en de theorie duidelijk en een fijne ondersteuning. Ik heb geleerd van de verhalen van de medemoeders en genoten van Hidde die zich duidelijk zo prettig voelde. De sfeer samen was heel veilig en direct vertrouwd."
Renée
Moeder van Hidde (10 maanden)

Klaar voor jouw droomgezin?

Veelgestelde vragen

🤔 Hoeveel tijd kost me dit?

Jij bepaalt zelf hoeveel je oefent, en hoe snel je door de module gaat. Wij raden je aan om dagelijks 10-20 minuten te investeren. Sommige oefeningen kosten trouwens geen extra tijd: die doe je gewoon erbij.

Al bij 10 minuten dagelijks mediteren, ga je effecten merken. Als je daarbij ook nog andere oefeningen doet, ga je sneller en breder resultaat zien.

Maak je geen zorgen, mindfulness is geen intensive care, je kunt best een dagje missen, of het na een tijdje weer oppakken.

🤔 Is mindful parenting wel geschikt voor mij?

Ja. Na jarenlange ervaring in het lesgeven aan uiteenlopende ouders durf ik dit volmondig te zeggen. 

Er komen ouders die zich gewoon willen ontwikkelen, maar ook ouders met zorgintensieve kinderen, of die zelf psychische problemen problemen hebben. 

Je leert de basisvaardigheden om met de ups en downs om te gaan bij jezelf en bij je kind. En daar heeft iedere ouder wat aan.

🤔 Ik heb geen ervaring met meditatie, kan ik dit wel?

Je hoeft niet al te kunnen mediteren om mee te doen. Het programma heeft alles wat je nodig hebt om te leren mediteren. Daarnaast haal je steun uit de lessen en de community.

Als je nu nog twijfelt? Stap dan juist nu in, en prober het gewoon!

🤔 Kunnen jullie me adviseren over de zorg?

Wij realiseren ons dat mindful parenting niet de oplossing is voor alle problemen. Er bestaat geen wonderolie. Als er bij jou ernstige problemen spelen, dan nemen we de tijd om met je mee te kijken naar wat jullie nodig hebben.

🤔 Heb ik specifieke software nodig?

In principe heb je genoeg aan een browser en internettoegang. We maken gebruik van het platform Mindseed, en je kan kiezen of je de app gebruikt of in je browser inlogt.

Verder zijn de groepslessen op Zoom, en ben je welkom in de Facebook groep – hiervoor heb je wel een account nodig. Die kun je gratis (onder pseudoniem) aanmaken.

🤔 Als ik een vraag heb, kan ik die aan iemand van jullie stellen?

Ja! Wekelijks is er aan het einde van de live-les ruimte om je vragen direct beantwoord te krijgen. Tijdens de maandelijkse meditatiesessie kun je je vragen stellen over mediteren.

Daarnaast word je lid van de besloten Facebook community. En daarin delen wijzelf en alle ouders vragen, antwoorden en interessante informatie. Die community is altijd beschikbaar!

🤔 Waarom zit ik nog steeds te lezen?

Hihihi, goede vraag. Omdat je erop wil kunnen vertrouwen dat Mindful Family de investering waard is. En dat begrijp ik heel goed.

Maar weet wel: verandering komt door nu actie te nemen. En daarvoor is een beslissing nodig. Om tijd en energie te blijven investeren in je ontwikkeling.

Dus maak die beslissing maar. Je kunt het. 💪

© 2024 Mindful met je kindje. Trots aangedreven door Sydney