contact

Vanwege onze gezinsuitbreiding starten er in 2024 geen groepstrainingen. Je blijft van harte welkom bij individuele coaching en het online programma Mindful Family!

Neem contact op met Loes Glandorff via +31 (0) 6 128 44 326
of mail naar loes[at]mindfulmetjekindje[punt]nl voor meer informatie.

Over Loes

Mijn naam is Loes Glandorff, de coach en trainer achter Mindful met je kindje.
Ik help ouders om uit de overlevingsstand te komen en een gelukkige en fijne ouder te zijn.
Vaak bieden coaches en trainers deeloplossingen die alleen kinderen of hun ouders helpt, maar bij Mindful met je Kindje krijg je een totaalaanpak die de levenskwaliteit van je hele gezin een boost kan geven.

Ik werk vanuit de visie dat in een gezin alles met elkaar verbonden is, en alleen een integrale benadering jouw situatie recht doet.

Ik ben Mindful met je kindje begonnen omdat ik zoveel ouders op hun tandvlees zie bikkelen. Zo ontzettend zonde van zo’n bijzonder tijd! Ouders en kindjes zouden veel meer van elkaar kunnen genieten met de juiste inzichten en vaardigheden. Mindful parenting biedt mij dat in mijn eigen gezinsleven – en hopelijk jou ook. Ik heb speciale feeling met gezinnen waarin neurodiversiteit zoals hoogbegaafdheid speelt, maar iedere ouder is natuurlijk welkom!

Wie is Loes?

Ik woon in Bilthoven met mijn Ierse liefde Elliot, en onze drie prachtige dochters Aoife (5), Saoirse (3) en Róisín (0).

Je zou kunnen zeggen dat het onderzoeken van bewustzijn mijn levenswerk is geworden. Het is m’n passie om daar ook anderen mee te ondersteunen.

Ik heb enorm veel moeten leren over zelfzorg, afstemming met anderen èn het ontwikkelen van een gezond en evenwichtig bewustzijn. Ik leer op een eclectische manier en haal inspiratie uit een breed scala aan theorieën en systemen. Maar het belangrijkste is dat ik de tijd neem om alles te verwerken en om het te toetsen aan de ervaring van mezelf en anderen.

Waarom moest ik dat wel leren?
Met mijn hoogbegaafdheid, grote sensitiviteit en intense levensverhaal was het bepaalt geen walk in the park om mijn plek te vinden binnen mezelf en in de wereld. Ook nu is het een continu avontuur om balans te vinden. Met al die sterke persoonlijkheden in huis vliegen er nog al eens wat intense gevoelens in de rondte. Gelukkig trekken mijn drie dames me steeds weer terug het moment in, met hun geweldige spel en sprankelende lach.

Mindfulness en compassie zorgen ervoor dat ik steeds weer ruimte vind om te genieten van mijn dochters. Om kalm en liefdevol met stress om te gaan en bewust het moederschap vorm te geven. Én om de tijd te maken om te breien en Iers te leren.

Als trainer werk ik met wetenschappelijk onderbouwde systemen. En behalve dat ik natuurlijk inspiratie haal uit mijn gezin, put ik ook uit jarenlange ervaring met meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben inmiddels ervaringsdeskundige in een rijke hoeveelheid ongemak en ongeluk.
Het volgen van retraites heeft me de rust en mildheid gegeven die deelnemers zo waarderen.
Al die ervaringen neem ik nu mee in het ondersteunen van jou en andere ouders, vanuit embodiment en compassie.

“Loes is een warme, begripvolle trainer die veel kennis heeft en je goed kan begeleiden. Ze is oprecht en verteld open en eerlijk over haar ervaringen. Ze kan heel goed je verhaal samenvatten en vragen stellen die je aan het denken zetten.” Floor (31)

Certificering en ervaring

Categorie 1 mindfulnesstrainer voor de trainingen MBSR/MBCT – vaak vergoedt vanuit een aanvullende verzekering. Gecertificeerd trainer voor Mindful met je baby en Mindful met je peuter.

Ik beoefen dagelijks mindfulness en meditatie sinds 2012. Met yoga begon ik in 2006. In de afgelopen 7 jaar heb ik aan 3 stilteretraites deelgenomen. Ik ben opgeleid tot trainer bij het Centrum voor Mindfulness van 2017 tot 2018. In 2019 heb ik de opleiding voor Mindful met je baby en Mindful met je peuter afgerond. Als categorie 1 lid van de VMBN wordt een mindfulnesstraining bij mij vergoed door de meeste aanvullende verzekeringen.

Samenwerking met co-trainers

Voor mindful parenting groepstrainingen werk ik samen met professionals en studenten uit de GGZ, ontwikkelingspsychologie, pedagogiek en infant mental health. Door als tandem de groepstrainingen te geven kunnen we zowel ouders als kindjes de beste begeleiding geven.

Samenwerking met de UvA

De trainingen Mindful met je baby en Mindful met je peuter zijn ontwikkeld door IMH-specialist dr. Eva Portharst bij UvA Minds. Ik werk als trainer mee aan het onderzoek naar de effectiviteit van de trainingen, en ik heb daarnaast de Engelstalige meditaties ingesproken.

Ontwikkelaar Eva Portharst over Loes:

“Ik kan Loes van harte aanraden als Mindful met je baby- en Mindful met je peuter-trainer.

Als je als ouder vaak het gevoel hebt geleefd te worden, en ‘meegezogen’ in de waan van de dag, dan kan de training enorm helpen om meer rust te brengen in het gezinsleven, bewuster te genieten van je kinderen, met stressvolle situaties om te gaan, en ruimte voor jezelf te leren maken.

Loes heeft mooie elementen toegevoegd aan de training, die helpend zijn om alle vaardigheden in je leven te kunnen integreren. Als trainer is Loes open, betrokken, accepterend, en brengt ze daarnaast een goede portie humor en vrolijkheid in.”

 

Andere ouders over Loes:

Als trainer wordt Loes gewaardeerd met een 9 gemiddeld. 100% van de deelnemers raden Loes aan.

“Loes wist precies die punten uit je verhaal te destilleren waar het om ging.”
– Augustien

***

De training was een echte eye opener. Loes heeft een zeer prettige manier van lesgeven. In het begin had ik moeite om thuis te oefenen, maar naarmate de training vorderde kon ik steeds milder zijn voor mezelf en juist daardoor ging ik als vanzelf meer oefenen. Loes weet dit als geen ander over te brengen, met veel rust en geduld en een hele prettige stem.”
– Ellen

***

“Ik raad de trainer zeker aan. Ze is zeer professioneel en deskundig, en daarnaast een aandachtige en empatische luisteraar. De sessies waren zowel informatief als plezierig! Elke sessie was vol relevante informatie en begeleiding. Meditaties met de trainer waren gewoon geweldig!”
– Marie, moeder van Jean (3)

***

“Loes kan goed luisteren en vanuit deze observaties goede vragen stellen. Pakt ook leuk de aandacht van de kindjes met de bel. (Mijn dochter zei laats ping toen ik een bel in het water aan wees.) De manier van praten, harder / zachter en toon verschil zorgt ook echt voor aandacht vanuit de kindjes. Verder geeft Loes je een vertrouwd gevoel.”
– Lianne, moeder van Ronja (2)

***

“Hele fijne warme trainer met veel aandacht en scherpe analyses. Ze luistert goed, geeft heldere terugkoppeling en snelle analyse van hetgeen de ouder aangeeft te denken/voelen. Prettige open houding en altijd een lach!”
– Henk, vader van Ronja (2)

Bedrijfsgegevens:

Mindful met je Kindje

Adres:
Burg. Fabiuspark 114
3721CR Bilthoven

KvK:
52471853

BTW:
NL001898107B71

VMBN:
20181218
(beroepsverenigings registratienummer, relevant voor je zorgverzekeraar)

Algemene voorwaarden