contact

Neem contact op met Loes Glandorff via +31 (0) 6 128 44 326
Mail naar loes[at]mindfulmetjekindje[punt]nl
Of laat hieronder een bericht achter:


 

Over mij

Mijn naam is Loes Glandorff en ik ben de trainer achter Mindful met je kindje.
Ik help ouders om uit de chronische stress te komen en energie over te houden om die fantastische ouder te zijn die ze in zicht hebben.
Het grootste verschil met andere coaches en trainers is dat ik geen deeloplossingen bied die alleen kinderen of hun ouders helpt, maar een totaalaanpak bied die de levenskwaliteit van het hele gezin verbetert.

Ik ben Mindful met je kindje begonnen omdat ik zoveel ouders op hun tandvlees door zie bikkelen. Zo ontzettend zonde van zo’n bijzonder tijd! Ouders en kindjes zouden veel meer van elkaar kunnen genieten met de juiste vaardigheden en inzichten. Mindful parenting bied mij dat in mijn gezinsleven – en hopelijk jou ook.

Ik woon in Bilthoven, samen met mijn Ierse vlam Elliot en mijn twee prachtige dochters Aoife (4) en Saoirse (1). Het is een continu avontuur om balans te vinden in het gezinsleven. Gelukkig trekken mijn twee dames me steeds weer terug het moment in, met hun geweldige spel en sprankelende lach.

Mindfulness beoefenen zorgt ervoor dat ik steeds weer ruimte vind om te genieten van mijn dochters. Om kalm en liefdevol met stress om te gaan en bewust het moederschap vorm te geven.
En om de tijd te maken om te breien en Iers te leren.

Als trainer haal ik natuurlijk inspiratie uit mijn gezin, maar ook uit een jarenlange ervaring met meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Het volgen van retraites heeft me de rust en mildheid gegeven die deelnemers zo waarderen.

Certificering en ervaring

Categorie 1 mindfulnesstrainer voor de trainingen MBSR/MBCT
Gecertificeerd trainer voor Mindful met je baby en Mindful met je peuter.

Ik beoefen dagelijks mindfulness en meditatie sinds 2012. Met yoga begon ik in 2006. In de afgelopen 7 jaar heb ik aan 3 stilteretraites deelgenomen. Ik ben opgeleid tot trainer bij het Centrum voor Mindfulness van 2017 tot 2018. In 2019 heb ik de opleiding voor Mindful met je baby en Mindful met je peuter afgerond. Als categorie 1 lid van de VMBN wordt een mindfulnesstraining bij mij vergoed door de meeste verzekeraars.

Samenwerking met co-trainers

Voor de mindful parenting trainingen werk ik samen met professionals en studenten uit de GGZ, ontwikkelingspsychologie, pedagogiek en infant mental health. De co-trainers richten zich specifiek op de kindjes die meekomen naar de training, en ondersteunen de ouders bij het oefenen met mindful parenting. Door als tandem de trainingen te geven kunnen we zowel ouders als kindjes de beste begeleiding geven.

Samenwerking met de UvA

De trainingen Mindful met je baby en Mindful met je peuter zijn ontwikkeld door IMH-specialist dr. Eva Portharst bij UvA Minds. Ik werk als trainer mee aan het onderzoek naar de effectiviteit van de trainingen, en ik heb daarnaast de Engelstalige meditaties ingesproken.

Ontwikkelaar Eva Portharst over Loes:

“Ik kan Loes van harte aanraden als Mindful met je baby- en Mindful met je peuter-trainer.

Als je als ouder vaak het gevoel hebt geleefd te worden, en ‘meegezogen’ in de waan van de dag, dan kan de training enorm helpen om meer rust te brengen in het gezinsleven, bewuster te genieten van je kinderen, met stressvolle situaties om te gaan, en ruimte voor jezelf te leren maken.

Loes heeft mooie elementen toegevoegd aan de training, die helpend zijn om alle vaardigheden in je leven te kunnen integreren. Als trainer is Loes open, betrokken, accepterend, en brengt ze daarnaast een goede portie humor en vrolijkheid in.”

 

Ouders over Loes:

Als trainer wordt Loes gewaardeerd met een 9 gemiddeld. 100% van de deelnemers raden Loes aan.

“Loes wist precies die punten uit je verhaal te destilleren waar het om ging.”
– Augustien

***

De training was een echte eye opener. Loes heeft een zeer prettige manier van lesgeven. In het begin had ik moeite om thuis te oefenen, maar naarmate de training vorderde kon ik steeds milder zijn voor mezelf en juist daardoor ging ik als vanzelf meer oefenen. Loes weet dit als geen ander over te brengen, met veel rust en geduld en een hele prettige stem.”
– Ellen

***

“Ik raad de trainer zeker aan. Ze is zeer professioneel en deskundig, en daarnaast een aandachtige en empatische luisteraar. De sessies waren zowel informatief als plezierig! Elke sessie was vol relevante informatie en begeleiding. Meditaties met de trainer waren gewoon geweldig!”
– Marie, moeder van Jean (3)

***

“Loes is een warme, begripvolle trainer die veel kennis heeft en je goed kan begeleiden. Ze is oprecht en verteld open en eerlijk over haar ervaringen. Ze kan heel goed je verhaal samenvatten en vragen stellen die je aan het denken zetten.”
Floor (31)

***

“Loes kan goed luisteren en vanuit deze observaties goede vragen stellen. Pakt ook leuk de aandacht van de kindjes met de bel. (Mijn dochter zei laats ping toen ik een bel in het water aan wees.) De manier van praten, harder / zachter en toon verschil zorgt ook echt voor aandacht vanuit de kindjes. Verder geeft Loes je een vertrouwd gevoel.”
– Lianne, moeder van Ronja (2)

***

“Hele fijne warme trainer met veel aandacht en scherpe analyses. Ze luistert goed, geeft heldere terugkoppeling en snelle analyse van hetgeen de ouder aangeeft te denken/voelen. Prettige open houding en altijd een lach!”
– Henk, vader van Ronja (2)

Bedrijfsgegevens:

Mindful met je Kindje

Adres:
Tweelingen 126
3721WZ Bilthoven

KvK:
52471853

BTW:
NL001898107B71

VMBN:
20181218
(beroepsverenigings registratienummer, relevant voor je zorgverzekeraar)

Algemene voorwaarden