Algemene voorwaarden Mindful met je kindje

Ga naar de privacyverklaring>>
Annuleringsvoorwaarden voor een abonnement

Een abonnement kan elk moment worden opgezegd en gaat in op de eerste dag van de volgende maand. De incasso wordt bij opzegging automatisch beëindigd vanaf de volgende maand. De cliënt kan de rest van de lopende maand nog gebruik maken van alle diensten en producten binnen het abonnement. Bij opzegging vindt er geen restitutie plaats van betalingen.

Annuleringsvoorwaarden voor een traject

Na het definitief worden van de aanmelding voor een training of coachingstraject geldt de volgende annuleringsregeling. Tot vier weken voor aanvangsdatum wordt € 35,- in rekening gebracht. Bij annulering van vier weken tot een week voor aanvangsdatum is dat 50% van het cursusgeld. Binnen een week voor aanvangsdatum is geen restitutie mogelijk. Bij online trainingen is geen restitutie mogelijk.

Retournering digitale product

Digitale producten die gedownload zijn, kunnen niet geretourneerd worden. En er is geen restitutie mogelijk.

Kosten

De prijzen staan vermeld bij iedere dienst en product op de website. Voor cliënten met beperkte draagkracht is reductie bespreekbaar.

Vertrouwelijkheid

De ingestuurde persoonlijke gegevens en de verstrekte persoonlijke informatie bij kennismaking worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden en niet met derden gedeeld. Persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Ook wordt van de deelnemer aan een training, les of ander soort groepsactiviteit verwacht om de besproken persoonlijke informatie van andere deelnemers vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden te delen.

Disclaimer

De cliënt is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor, en manier van gebruik van alle producten en diensten en mogelijke consequenties hiervan voor zijn of haar gezondheid. Dit geldt ook voor gratis diensten en producten. Dientengevolge kan hij/zij Mindful met je kindje en Loes Glandorff niet aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg van hiervan.
Dit vergt speciale aandacht bij het doen van oefeningen, zowel tijdens lessen als thuis.
Ook voor het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens een training kan de trainer geen verantwoordelijkheid nemen.

Verdere informatie

Heb je nog vragen n.a.v. deze voorwaarden, neem dan gerust contact op met Loes Glandorff via loes@mindfulmetjekindje.nl of 06 12844326.