Voor ouders die NU ontspanning willen!

Schrijf je NU in voor het meest relaxte membership voor mindfulness & ouderschap

Mindful
Family

Het leven is intens. Je staat altijd aan, je bent continu moe en je stemming vliegt alle kanten op.
Een kort lontje, vluchten in je telefoon: je gevoelige kind (0-9 jaar) reageert daar alles behalve kalm op... En als standaard opvoedadvies niet werkt kan het ouderschap een worsteling worden.

Dat kan gelukkig anders: met een investering van 10 - 20 minuten per dag komen jij en je kind tot rust - zónder er hard voor te werken...

NEEM DE REGIE OVER JE LEVEN EN JE GEZIN

Creëer ruimte voor jezelf en vindt rust in je ouderschap, met bewezen systemen voor stressreductie en sensitief ouderschap.
Ga al in de eerste maand resultaten zien!

Lieve ouder,

We snappen het. Je lijkt er geen controle over te hebben.

En je bent het zelf ook allang zat.
Dat je altijd aan staat.
Dat je vlucht in je telefoon.
Dat je een kort lontje hebt.

En dat je je soms tekort voelt schieten.

Je ziet het effect op je gezin en het kan je behoorlijk moedeloos maken.
Ouderschap ís ook gewoon zwaar!
Je wil zo graag rust!
Maar hoe?

Je gaat maar door op de automatische piloot, hopend dat er vanzelf meer ruimte ontstaat.

“Als mijn kind groter is dan wordt het vast makkelijker.”
“Het kan ook gewoon niet anders, ik móét wel volhouden”
“Ik kan moeilijk van mijn partner nog meer vragen…”

Ik kom ze allemaal tegen: de redenen waarom het OK is om het zo te laten.

Maar de realiteit is: de kindertijd duurt ontzettend kort.

En als jij in de overlevingsstand blijft, moeten je kinderen jou missen. Die sprankelende, open versie van jezelf, die simpelweg er voor ze is, en liefdevol en duidelijk bij kan sturen.

Later wordt het niet beter,
later zijn je kinderen groot.

Wát het ook is waar je steeds tegenaan loopt het gaat niet vanzelf weg. Patronen zijn hardnekkig. Stress en spanning laten hun sporen na. Bij iedereen in je gezin.

Gelukkig heb ik goed nieuws voor je.
Je kunt binnenkort zelf weer aan het roer staan.
Zonder er hard voor te hoeven werken.

Simpelweg door consistent een beetje tijd te investeren.
In jezelf en in je ouderschap.

En dan ontstaat er zomaar ineens rust.

  • Kun je soepel omgaan met intense emoties
  • Ben je écht aanwezig bij je kind
  • Kun je je telefoon wegleggen en genieten van mooie momenten
  • Hoef je niet meer zo uit je slof te schieten
  • En ga je spontaan ineens weer schaterlachen

Rust in huis. Rust in jezelf. En dat begint hier bij Mindful Family.

Niet alleen omdat het goed voor je is, maar vooral omdat het fijn is.
Momenten voor jezelf. De ruimte nemen. Samen met andere ouders in een warm bad. 

Ben je klaar met overleven?
Heb je de moed om te doen wat nodig is?

Dan is dit jouw moment voor verandering. Schrijf je  NU in en creëer jouw Mindful Family.

Warme groet,

Loes.
Mindfulnesstrainer en moeder van twee heerlijke sterke dochters.

P.S.: Je krijgt het hele programma tegen een bizar laag bedrag per maand, zolang als je wil. En je kunt elk moment opzeggen! Alleen voor de early adopters…

Ontspannen, stabiel en vol vertrouwen.

Het kan wél – en jij kan het ook!

De 3 B’s van gelukkig ouderschap

Bewustzijn

Binding

Balans

Ontwikkel deze 3 pijlers voor duurzame verandering

Praktisch, haalbaar èn lekker overzichtelijk:
dit is de route naar rust.
👇

BEWUSTZIJN + VERBINDING + BALANS

= stap voor stap van chronische overbelasting naar levensgeluk.

Mindful Family

EEN UNIEKE EN INTEGRALE AANPAK

Dit is Mindful Family!

Hadden we al eens gezegd dat het Mindful Family programma het meest complete mindfulness en ouderschapsprogramma van Nederland is? Hieronder zie je waarom: een overzicht van alle onderdelen die je krijgt in het Mindful Family pakket.

Alle modules

Samen leren, en toch op je eigen tempo en op jouw manier.

Er zijn 12 modules van elk een maand. Op 1 Oktober beginnen we vooraan.

Dat betekent niet dat je er het hele jaar bij moet blijven, je hebt namelijk direct al toegang to het hele programma in de Mindseed app. Het betekent simpelweg dat de groepslessen en posts zijn afgestemd op de module van de maand.

Elke module heeft een thema. Met relevante lessen, meditaties, oefeningen, psycho-educatie, templates, een hoofdstuk uit het basisboek en meer. 

Alles leg ik uit op video of audio, en je bepaalt zelf hoe je jouw leerproces invult. En daar help ik je graag bij. We geven je houvast met het 3B framework en met posts in de Facebook groep.

In de Mindseed App kun je op je eigen tempo alle content doorlopen. En natuurlijk kun je ook technieken herhalen of nog even verder oefenen met de vorige module.

De modules zijn grotendeels gebaseerd op het baanbrekende programma en het boek Mindful met je Peuter van dr. Eva Potharst. “Huh” – denk je wellicht – “ik heb helemaal geen peuter.” Maak je geen zorgen, dat hoeft ook niet. Dit programma is simpelweg het meest compleet. En bovendien vullen we het aan met materialen uit andere gerenommeerde trainingen…

De modules

De begeleiding

Twee keer per maand LIVE + 24/7 in de community!

MEDITATIESESSIE: Iedere eerste of woensdag van de maand, van 20:30 – 21:30 via Zoom. Dan gaan we de diepte in: inchecken bij jezelf en uitwisselen over hoe het gaat, 30 minuten mediteren met dé meditatie van de maand, en samen onze ervaring onderzoeken. Dit geeft jouw beoefening een boost, en het helpt je om de meditatie helemaal eigen te maken.

OUDERCIRKEL: Iedere derde of vierde vrijdag van van de maand, van 9:30 – 10:30 kun je uitwisselen rondom een thema met andere ouders. Ik leg technieken uit en we oefenen samen. Ouderschap is ingewikkeld en soms ronduit zwaar. Er bestaan geen pasklare antwoorden. Daarom is het extra fijn om samen met andere ouders te kijken naar de uitdagingen die je tegen komt.

FACEBOOK COMMUNITY: in de besloten groep op Facebook delen wijzelf en alle ouders vragen, antwoorden en interessante informatie. Meerdere keren per week zijn er posts die oefeningen uitlichten of je aan het denken zetten. Ouders zijn open en steunend naar elkaar. Deze community is altijd beschikbaar!

UNIEK: het 3B framework

Overzicht van wát je leert + inzicht in hóé je het leert.

Alle mindfulnesstrainingen zijn ervaringsgericht. Je leert stapje voor stapje door te en ontwikkelt zo langzaam je inzicht. Dat heeft grote voordelen – met name als je gewend bent om alles op te lossen met je denken – maar ook nadelen. 

Voor sommige mensen is top-down leren veel prettiger. Je krijgt allereerst de structuur aangeboden, en vanuit overzicht vul je vervolgens alle onderdelen in.

Als je graag top-down leert, ben je bij Mindful Family aan het juiste adres. Het framework zorgt ervoor dat je de onderdelen direct kunt plaatsen. En daarmee kun je ze ook gemakkelijker toepassen in andere situaties.

Daarnaast gebruiken we het framework als lens om naar je leerproces te kijken. Waar ben je van nature sterk in? Wat is lastig voor je? En wat is überhaupt relevant in jouw leven? Je gaat het framework inzetten om je leerproces te sturen.

+ Mindseed App

Online platform speciaal voor mindfulness

Mindful family is geen basistraject, maar een compleet en verdiepend programma. 

We werken met het boek Mindful met je peuter (Ja, ook als je geen peuter hebt). Daarbij zit een volledige set meditaties en oefeningen, die zeer geschikt is voor beginners en je kunt downloaden in de dropbox. 

Maar daar blijft het niet bij! In de app vind je de meditaties van Loes, elk tussen de 10 en 25 minuten lang. Ze zijn afgestemd op de behoeftes van de ouders bij Mindful Family, en een aantal gaan meer de diepte in. 

Zo heb je de vrijheid om de meditatie te kiezen die past bij je agenda, en je behoeftes van dit moment.

Overcompleet

En zo heb je wat te kiezen

We willen de diepte in. We willen snel als we ruimte hebben, en rustig aan als het leven veel van ons vraagt. We nemen de tijd. We willen bovenal blijvende verandering. Daarom beperken we ons niet tot één programma.

We verwerken wel vijf programma’s in de modules: Mindful met je peuter, mindful met je baby, mindful parenting, mindfulnesstrainingen MBSR & MBCT. De basis vormt het boek Mindful met je peuter (Ja, ook als je geen peuter hebt), aangevuld met audio, templates en video met alle andere technieken. Daarnaast besteden we een hele module aan verbindend communiceren (non-violent communicatie).

En het mooie: je hoeft niet alles te doen. Je pikt er gewoon uit wat je aanspreekt. Ook als je alleen naar de les wilt komen ben je van harte welkom! 

BONUS 1: ook voor je kind

Oefeningen om samen te doen

In de modules leer je oefeningen die je als ouder in het contact met je kind kan doen. Daarin ben jij degene die oefent met sensitief reageren op je kind. 

Maar veel ouders willen meer. Ze willen ook hun kind laten proeven van mindfulness. Daarom komen er als bonus ook af en toe oefeningen langs die je kind zelf kan doen – samen met jou.

BONUS 2: strategiegesprek

Haal alles uit je abonnement

Wat heb jij nodig voor een fijn leerproces? Waar loop je het meest tegenaan?

Mindful Family is een overcompleet programma. Expres, want niet alles past bij iedereen. Om te zorgen dat jij je weg vindt door alle materialen, kun je 30 minuten sparren met trainer Loes Glandorff. 

Tijdens de eerste 3 maanden van je abonnement kun je een plek boeken in haar agenda. Zodat jij gericht de stappen blijft zetten op weg naar jouw droomgezin.

BONUS 3: trainer op afroep

Whatsapp bij vragen.

Als iets te persoonlijk is om in de FB groep te gooien, en te kort om echt een coach call voor te boeken, dan kun je trainer Loes gewoon een appje sturen.

Daardoor hoef je niet te wachten op de volgende les en kan je leerproces lekker doorgaan.

En heb je toch behoefte aan lang persoonlijk contact? Voor 45 euro kun je een coach call boeken: een half uur onverdeelde aandacht van Loes, waarin we stilstaan bij wat jij nodig hebt.

EN VERDER...

Allerlei ongeplande extra's

We kunnen je zomaar verrassen met iets nieuws. Een extra oefening, een nieuwe template, opnames of uitleg. Het kan van alles zijn, als het jouw maar nog dichter bij je droomgezin brengt…

Voor wie is Mindful Family?

Hoe weet je of het Mindful Family-programma voor jou is?
Het antwoord is heel simpel.

Voel je dat er meer in je zit?

Wil je meer rust, meer tijd, meer verbinding, meer levensgeluk en meer regie over je levendan is dit programma helemaal voor jou.
Vooral als je kinderen hebt in de leeftijd van 0-9 jaar.

Voor:

Ouders zoals jij over onze programma's

Lees hier de ervaringen van andere tevreden ouders die een mindful parenting programma bij ons hebben gevolgd.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Gun jezelf een training, geef jezelf een kadootje. Als iemand twijfelt? Laat ze mij maar bellen!"
Iris
Moeder van Maan (2) en Zonne (5)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Voorafgaand aan de training had ik geen kwalitatieve manier om tijd voor mezelf te nemen. Hierdoor had ik ook de neiging mezelf terug te trekken als ik bij de kinderen ben.
De training is prettig opgebouwd, helder uitgelegd en het boek geeft je na de trainingen een goed houvast. De handvaten die een ouder worden aangereikt zijn heel goed bruikbaar.

En nu is vooral de kwaliteit van tijd voor mezelf erg verbeterd. Ik voel me minder schuldig over mijn ouderschap, Ik zie soms beter wat ik kan en wat mogelijk is."
Kjell
Vader van Sara (6) en Hadassa (3)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik herken nu patronen in mijn eigen automatische reacties en dat helpt me om er bewust mee om te gaan. Ik neem vaker de tijd om mijn kind rustig te observeren en dat geeft me rust en ruimte."
Marie-Eve
Moeder van Jean (3) en Lex (8)
⭐⭐⭐⭐⭐
“Ik raad het elke ouder aan. Ik was er zelf over verbaasd. Ik was eerst sceptisch, het leven is druk. Als je gelukkig wilt zijn en je goed wil voelen als ouder, is het nodig om mindful van jezelf te zijn, en verbonden te blijven met je partner. Daarom willen we beiden blijven oefenen.”
Claudio
Vader van Fien (8 maanden) en Noor (2 jaar)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Het belangrijkste wat ik meeneem uit deze training is het bewustzijn van ons vieren als een familie, samen als een mini-universum met zijn eigen dynamiek. Vóór de training oordeelde ik hard en had ik moeite om mezelf en mijn partner te vergeven.

De training heeft me laten ervaren, zien en geleerd hoe ik met compassie en zonder oordeel aanwezig kan zijn, en dat heeft ons zoveel dichter bij elkaar gebracht. We zien elkaar nu en houden elkaar bij de hand, in plaats van dat ieder van ons een andere kant op kijkt."
Nyske
Moeder van Fien (8 maanden) en Noor (2 jaar)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Loes, ik zou zeker een training bij jou aanbevelen! Je straalt rust uit en oordeelt niet, denkt mee. Samen met de co-trainer en de andere deelnemers wordt het zo echt een warm bad. Onderwerpen zijn soms moeilijk en persoonlijk maar nooit op een vervelende manier confronterend. Je geeft ruimte voor ieders verhaal en gevoel. Dat doe je heel fijn.

In de training vond ik de opbouw van de meditaties prettig en de theorie duidelijk en een fijne ondersteuning. Ik heb geleerd van de verhalen van de medemoeders en genoten van Hidde die zich duidelijk zo prettig voelde. De sfeer samen was heel veilig en direct vertrouwd."
Renée
Moeder van Hidde (10 maanden)
⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik heb letterlijk een stapje terug genomen. Door lang 200% te geven als mama en partner, collega en vriendin rende ik te hard vooruit en daar werd ik geen leuker mens van.

Ik merk nu dat ik door alle oefeningen wat zachter ben geworden. Acceptatie is een belangrijke eerste stap geweest"
Floor
Moeder van Leo (2)

Klaar voor jouw droomgezin?

"INVESTEREN IN JOUW ONTWIKKELING, BETEKENT INVESTEREN IN DE TOEKOMST VAN JE KIND"

JOUW INVESTERING

Marie-jan-1800

Je krijgt een overvloed aan tools,
zodat jij je structureel en zelfs dagelijks kan blijven ontwikkelen.

€ 29,-

per maand

Jouw investering is dus maar 29 euro incl. BTW per maand, + eenmalig 22,99 euro voor het basisboek.

Maar 29 euro? Ik lijk wel gek. Misschien ben ik dat ook wel. Gek op impact. Ik wil er voor zorgen dat jij de veranderingen gaat maken waar jij van droomt.

Investeren in jezelf. Investeren in je gezin. Investeren in je kinderen. Zonder investering geen resultaat. Wanneer je meerdere keren per week oefent, kun je blijvend uit de overbelasting komen en met flinke stappen richting je droomgezin gaan. Zo heb je de investering er uit in no-time.

Het geluk van je gezin is onbetaalbaar.

Doe ook mee, en start NU.

Veelgestelde vragen

🤔 Kan ik komen en gaan wanneer ik wil?

Ja, je kunt beginnen wanneer je wil, en stoppen wanneer je wil. Als je opzegt hou je de rest van de maand toegang tot de Mindseed App – maar geen restitutie. 

Natuurlijk blijft alles wat je download van jou! Dus je kunt nog jaren vooruit met wat je tijdens je abonnement hebt verzameld.

🤔 Hoeveel tijd kost me dit?

Jij bepaalt zelf hoeveel je oefent, en hoe snel je door de module gaat. Wij raden je aan om dagelijks 10-20 minuten te investeren. Sommige oefeningen kosten trouwens geen extra tijd: die doe je gewoon erbij.

Al bij 10 minuten dagelijks mediteren, ga je effecten merken. Als je daarbij ook nog andere oefeningen doet, ga je sneller en breder resultaat zien.

Maak je geen zorgen, mindfulness is geen intensive care, je kunt best een dagje missen, of het na een tijdje weer oppakken.

🤔 Is mindful parenting wel geschikt voor mij?

Ja. Na jarenlange ervaring in het lesgeven aan uiteenlopende ouders durf ik dit volmondig te zeggen. 

Er komen ouders die zich gewoon willen ontwikkelen, maar ook ouders met zorgintensieve kinderen, of die zelf psychische problemen problemen hebben. 

Je leert de basisvaardigheden om met de ups en downs om te gaan bij jezelf en bij je kind. En daar heeft iedere ouder wat aan.

🤔 Kunnen jullie me adviseren over de zorg?

Wij realiseren ons dat mindful parenting niet de oplossing is voor alle problemen. Er bestaat geen wonderolie. Als er bij jou ernstige problemen spelen, dan nemen we de tijd om met je mee te kijken naar wat jullie nodig hebben.

🤔 Wat als ik lessen mis?

Het kan gebeuren dat je een meditatiesessie mist. Deze kun je helaas niet inhalen. Je kunt gewoon de volgende keer weer aansluiten, zolang je abonnement loopt.

Technieken die worden uitgelegd tijdens de oudercirkel kun je terug kijken op de bijpassende video. En verder blijven alle oefeningen en instructies beschikbaar. Vergeet niet: je kan altijd je vragen stellen in de Facebook Community!

🤔 Heb ik specifieke software nodig?

In principe heb je genoeg aan een browser en internettoegang. We maken gebruik van het platform Mindseed, en je kan kiezen of je de app gebruikt of in je browser inlogt.

Verder zijn de groepslessen op Zoom, en ben je welkom in de Facebook groep – hiervoor heb je wel een account nodig. Die kun je gratis (onder pseudoniem) aanmaken.

🤔 Als ik een vraag heb, kan ik die aan iemand van jullie stellen?

Ja! Wekelijks is er aan het einde van de live-les ruimte om je vragen direct beantwoord te krijgen. Tijdens de maandelijkse meditatiesessie kun je je vragen stellen over mediteren.

Daarnaast word je lid van de besloten Facebook community. En daarin delen wijzelf en alle ouders vragen, antwoorden en interessante informatie. Die community is altijd beschikbaar!

🤔 Ik heb geen ervaring met meditatie, kan ik dit wel?

Je hoeft niet al te kunnen mediteren om mee te doen. Het basisboek ‘Mindful met je peuter’ (Ja ook voor ouders zonder peuters) heeft alles wat je nodig hebt om te leren mediteren. Daarnaast haal je steun uit de lessen en de community.

Als je nu nog twijfelt? Stap dan juist nu in. We doorlopen maand voor maand het hele programma, en het is makkelijker om gelijk op te lopen met de modules.

🤔 Ik kan de investering niet betalen, wat kan ik doen?

Als je een minimaal inkomen hebt, en je de maandelijkse bijdrage niet kunt veroorloven, neem dan even contact op. Dan kijken we er samen naar.

🤔 Waarom zit ik nog steeds te lezen?

Hihihi, goede vraag. Omdat je erop wil kunnen vertrouwen dat Mindful Family de investering waard is. En dat begrijp ik heel goed.

Maar weet wel: verandering komt door nu actie te nemen. En daarvoor is een beslissing nodig. Om tijd en energie te blijven investeren in je ontwikkeling.

Dus maak die beslissing maar. Je kunt het. 💪

× Even contact