Het programma van Mindful met je peuter

Direct naar:
Online groepstraining
Groepstraining in De Bilt

Wat geweldig dat je interesse hebt in Mindful met je peuter. Ik hoop dat de training ook jullie gezin in een opwaartse spiraal zal brengen.

Hieronder kun je alles lezen over het hoe en waarom van het programma. En heb je vragen? Stel ze gerust!

Waarom mindfulness?

Laten we hier beginnen. Mindfulness vormt de basis van de training. Mindfulness helpt je om de dingen zien zoals ze zijn, en het te accepteren zoals het is. Daardoor word je geest niet troebel door verzet en ontdek je nieuwe mogelijkheden om met situaties om te gaan.

Lees meer

 

De inhoud van de training

Mindfulness is een vaardigheid die langzaam opbouwt. Hier-en-nu aanwezig zijn klinkt misschien simpel, maar makkelijk is het vaak niet. Mindful met je peuter is daarom een praktische training, en speciaal ontwikkeld voor het hectische leven met een peuter. Door negen weken lang te oefenen krijg je een stevige basis waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Lees meer

 

De sessies

Tijdens de training zien we elkaar elke week bij de sessies. De sessies duren 2 uur en worden begeleidt door 2 trainers. In de training leer je oefeningen die je samen met je peuter kunt doen. Daarom komt in de tweede helft je kindje mee naar de sessies.

Lees meer

 

Direct naar:
Online groepstraining
Groepstraining in De Bilt