Online groepstraining

Mindful met je baby

8 weekse online training
samen met je baby (tot 18 maanden)

500 euro of gratis*

 

Mindful met je peuter

9 weekse online training
deels samen met je peuter (1,5 – 4 jaar)

550 euro of gratis*

* Gratis training bij een laag inkomen en deelname aan het onderzoek van de UvA. Er is dan een maximale bijdrage van 65 euro voor werkmaterialen. Lees meer over hoe het werkt.

 

Een online groepstraining

Voor maximaal 6 ouders en hun kindjes.

De meeste mensen halen veel steun en inspiratie uit de groep. Je zit met zijn allen in hetzelfde schuitje. Tijdens groepssessies is er ruimte voor uitwisseling. Ouders lopen tegen vergelijkbare dingen aan, en helpen elkaar door het delen van hun ervaringen. Ook is het fijn om te zien hoe het gaat met andere kindjes waardoor je nieuwe perspectieven krijgt op je eigen manier van opvoeden.

Ook bij een online training doorloop je het hele programma. Wat is er anders dan bij een training op locatie? De groepssessies vinden plaats via het platform Zoom. Je logt in vanuit je eigen huis op tablet, notebook of smart TV.

Bij een online groep doe je dus de hele training thuis – de plek waar je mindfulness ook in praktijk wilt brengen. Een voordeel is dat je de deur niet uit hoeft, je logt in en je bent er. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat je kindje in het eigen bedje kan slapen tijdens een dutje.

In deze tijd met Corona kan de training gelukkig gewoon doorgaan als een groepslid verkouden is of een beetje ziek. We hoeven de training niet zomaar af te lassen als de situatie verandert.

Een training online of in levende lijve, wat is beter voor jou? Dat is iets wat je zelf het beste af kunt wegen. Ik kan altijd met je meekijken als je dat prettig vindt.


Terug naar het trainingsoverzicht >>