Verder als Mindful met je kindje!

Groot nieuws!

Loes Glandorff Mindfulness gaat vanaf nu verder als Mindful met je kindje!

Afgelopen januari ben ik bevallen van een wolk van een baby. Saoirse is haar naam. En daarom is het tijd voor een frisse start. De trainingen Mindful met je baby en Mindful met je peuter  brengen zóveel goeds in ons gezinsleven dat ik vanaf nu alleen nog trainingen geef aan andere ouders met jonge kindjes.

En, je kunt meteen aansluiten. Op 12 mei kun je een gratis worskhop volgen, en vanaf 19 mei gaan nieuwe online groepstrainingen van start. Wil je liever eerst zelf aan de slag? Vanaf nu geef ik elke maand oefeningen, tips en audio weg via de blog. Niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op alle trainingen.

De website is nog onder constructie, binnenkort is er meer te lezen over de fysieke trainingen in regio Utrecht, en individuele coaching. Kom dus gauw nog een keertje kijken!

Ik heb er ontzettend veel zin in. Zie ik je gauw?

Hartelijke groet,

Loes Glandorff.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.