Alles over de masterclass

Je wil meer rust en ontspanning in huis.

En hoera! Je hebt de eerste stappen gezet. Je was bij de masterclass. We hebben samen geoefend met anders reageren op stress, en met 100% aanwezig zijn bij je prachtige kindje.

Ik hoop dat jullie veel aan de masterclass hebben gehad. 

Gedrag veranderen is niet makkelijk. En mindful parenting is net als piano spelen: je kunt het proberen, je kunt erover lezen, maar je leert het pas door te oefenen.

Daarom is deze pagina er speciaal om jou te helpen aan de slag te gaan. Gun jezelf een week om hier ook echt dagelijks mee te oefenen, en kijk wat het je oplevert.

Op deze pagina vind je:
+ de oefeningen
+ een video met alle uitleg over de masterclass
+ een mp3 met alle uitleg
+ de hand-outs als pdf

En loop je vast? Ik ben heel dichtbij. Een Whatsappje is zo gestuurd…

Masterclass in video

Masterclass in mp3

Deze audio hoort bij de video. Je kunt het hier terugluisteren of downloaden.

De hand-outs

Print lekker nog een keer de werkbladeren, bijvoorbeeld om ze in te vullen voor andere gezinsleden. 

Hand-outs Masterclass > download

En, kriebelt het een beetje?

Wil je eigenlijk wel meer? Dat snap ik! Mindful parenting maakt in ons gezin elke dag weer het verschil tussen overleven en lekker leven.

Schrijf je dan even in voor een training. Je krijgt een half uur mijn onverdeelde aandacht. Ik kijk graag met je mee naar wat jullie nodig hebben en naar wat er mogelijk is. Ook als dat wat anders is dan een training.

“Ik raad het elke ouder aan.
Ik was er zelf over verbaasd. Ik was eerst sceptisch, het leven is druk met werk, twee jonge dochters en we verhuizen binnen een paar maanden. Maar de sessies en de oefeningen voelen als mini-vakanties, je brengt tijd samen door als familie. In plaats van Netflix kijken of alleen een boek lezen, maak je verbinding met elkaar door mindfulness te oefenen.
Als je gelukkig wilt zijn en je goed wil voelen als ouder, is het nodig om mindful van jezelf te zijn, en verbonden te blijven met je partner. Daarom willen we beiden blijven oefenen.”
– Claudio, vader van Fien (8 maanden) en Noor (2 jaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.