Maroua stelt zich voor

Maroua el Arabi assisteert bij de komende training Mindful met je baby (start 1 juni).

Ze zal dan de ouders en babies ondersteunen tijdens de sessie. Dit doet ze door een oogje op de babies te houden, èn door haar expertise in ontwikkelingspsychologie in te zetten.

Hier stelt ze zich aan ons voor:

Ik volg momenteel de master Ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit en om af te studeren, loop ik een onderzoeksstage bij de UvA minds (academisch behandelcentrum). Ik assisteer het onderzoek dat de effectiviteit van de Mindfulness trainingen meet. Alle behandelingen en trainingen die binnen de UvA minds worden gegeven zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Zelf probeer ik ook Mindfulness toe te passen in mijn dagelijks leven. Onder andere bij het praktiseren van mijn geloof. Ik wil volledig bewust en indachtig zijn van mijn religie. Het is echter heel makkelijk om in deze tijd snel afgeleid te raken van alle prikkels. Mindfulness helpt je om in stilte te zijn, zonder afleiding of lawaai van de wereld maar ook van eigen gedachten. Innerlijke bewustwording is hierbij erg belangrijk.

Ik hoop dat deze trainingen bekender worden voor iedereen zodat mensen meer gebruik kunnen maken van Mindfulness om meer aanwezig te kunnen zijn in het hier-en-nu in deze prikkelrijke samenleving!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.