Gratis workshop

Workshops op 10 september

Mindful met je baby: van 10:30 – 11:30
Mindful met je peuter: van 9:00 – 10:00
Mindful met je kleuter: van 15:30 – 16:30

Het zijn geen gemakkelijke tijden. Je doet je best om je kindje alles te geven, maar de balans bewaren in je leven gaat niet altijd vanzelf. Misschien ben je oververmoeid of overvraagd, voel je je eenzaam of onzeker. Of wil je meer harmonie in je gezin. De situatie met Corona maakt veel mensen extra kwetsbaar. Nu meer dan ooit is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en af te stemmen op de behoeftes van je kindje. Mindful ouderschap helpt je hierbij.

 

Online workshop voor jou en je kindje (t/m 6 jaar).
Goed nieuws: mindful ouderschap kun je leren. Net als pianospelen of veters strikken. Tijdens deze gratis workshop kun je een uur lang proeven aan mindfulness, en hoe je dit toepast in contact met je kindje. Zo kun je ervaren hoe je zelf en met je kinderen kunt ontspannen.

We gaan oefeningen doen en ik geef je tips die je direct toe kunt passen in je dagelijks leven. We zullen in het bijzijn van de kindjes mediteren, en in een kijkmeditatie oefen je met je kindje te lezen. Ook zal je ook vertellen over de online groepstrainingen Mindful met je baby en Mindful met je peuter. Mindful met je kleuter kun je nog niet doen als groep, maar wèl individueel of als gezin.

Praktische informatie

Je kindje zal een groot deel van de tijd vrij kunnen spelen, of bij je kunnen zitten. Het is geen bezwaar als je kindje slaapt.

Je neemt deel via Zoom. Je kunt op je tablet, laptop, desktop of smart tv deelnemen.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Uiterlijk 30 minuten voor de workshop ontvang je een link naar Zoom. Heb je de e-mail niet ontvangen? Wellicht is deze in je spam belandt. Neem anders contact op.

Tijdens de workshop

Zorg ervoor dat jullie zo min mogelijk gestoord worden, en je kindje veilig kan spelen.
Deelnemen via je telefoon is af te raden vanwege het kleine beeldscherm. Heb je een smart TV? Dan kun je de meeting wellicht broadcasten vanaf je telefoon. Of gebruik een laptop of tablet.

Heb je vragen? Kijk bij FAQ voor tips of neem contact op!

Doe mee met de online workshop

Dit gaat in drie stappen:

1. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

2. In de nieuwsbrief vind je een link naar het inschrijfformulier.

3. Binnen een paar dagen ontvang je dan een e-mail met een uitnodiging en link naar de workshop.

Meld me aan voor de nieuwsbrief

* verplichtEmail Format

View previous campaigns.