Gratis groepstraining mindful parenting

Heb je een laag inkomen? Dan kun je gratis deelnemen aan Mindful met je Baby of Mindful met je Peuter!

UvA Minds doet onderzoek naar de effectiviteit van de groepstrainingen. Iedereen die meedoet krijgt korting op de prijs, maar ouders met een inkomen tot 140% van het minimum krijgen de hele training vergoed. Je betaalt dan maximaal 65 euro* voor lesmaterialen en investeert verder alleen je tijd en energie.

Gratis deelnemen kan met een maandelijks bruto inkomen van maximaal 1735 euro voor een alleenstaande ouder, en 2381 euro voor een gezin met twee ouders. En het goede nieuws is dat allebei de ouders gratis deel kunnen nemen!

Inhoud onderzoek

Meedoen aan het onderzoek betekent: op 5 meetmomenten verspreid over een jaar vragenlijsten invullen, en 3 keer een korte video-observatie van een speelmoment bij je thuis (soms via videobellen). Hier kun je meer lezen over de inhoud van het onderzoek, en wat je moet doen om in aanmerking te komen. Het eerste meetmoment vindt zo lang mogelijk van te voren plaats.

Ja, wij willen meedoen!

De groepen bestaan uit maximaal 6 ouders en hun kindjes. Schrijf jullie daarom zo snel mogelijk in. Dit kun je doen via de informatiepagina’s van de training:

Mindful met je Baby – online: woensdag 8/12/2021
Mindful met je Baby – online: vrijdag 7/1/2022
Mindful met je Baby – de Bilt: woensdag 16/2/2022
Mindful with your Baby – online: Friday March 11th 2022

Mindful met je Peuter – online: vrijdag 7/1/2022
Mindful met je Peuter – de Bilt: woensdag 16/2/2022

*Zijn de kosten van de lesmaterialen een probleem voor jullie? Neem dan contact op en we kijken samen naar wat er mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.